måndag 25 januari 2010

Garnbyte fortsättning

Nu har mitt garnbytes paket kommit!
Om du inte vet vad jag menar så fins förklaringen i ett tidigare inlägg, här.
Jag älskar verkligen att få paket, jag är så att säga postberoende, men sådana där man inte riktigt vet vad som finns i är naturligtvis extra spännande.
I paketet fanns tre små handrullade nystan i underbara färger, inklusive en bit av det jag ursprungligen skickade ut, och en lapp med alla etiketterna på, så att man kan läsa om vad det är för garner och vad de innehåller och vem som har skickat in dem.
Det ljust turkosa är handfärgat av personen som organiserade det hela och kommer från San Francisco.
Hon har även bidragit med det svart, vit och mörkt turkosa, som är självrandigt.
Det blå bruna är från Pennsylvania, och av ett märke som heter Sock-Ease.
Det varmt lila, eller som det heter "African Violet", kommer från New Jersey och är av märket Knit Picks, och är förvånansvärt mjukt. Jag har varit nyfiken på Knit Picks, det verkar vara väldigt populärt i USA men går inte att få tag på i Sverige vad jag vet (nån som vet?), men jag börjar förstå populariteten.
Det grönmelerade är det som jag skickade in och har alltså varit i USA och vänt, hoppas det har bättre tur hos mig denna gången.
Jag tycker verkligen att färgerna kompletterar varandra fantastiskt, grönt och blått är ju mina favoritfärger, men jag tenderar att köpa en hel del lila garn. Så perfekt blandning för mig. Och om någon undrar så är det fotograferat på våra nya "gung och snurr" fåtöljer.

3 kommentarer:

Fröken Rimme sa...

Det där med garnbyte låter som något helt i min smak - jag får kolla upp det framöver. Ni har en award att hämta på min blogg, förresten :)

Frida sa...

Oh, en award, måste jag genast kolla upp, tackar tackar!
Jag funderade på att dra igång ett eget garnbyte, men jag undrade om det fanns intresse, eller om tillräckligt många läser den här bloggen. :) Men då kanske du skulle vara intresserad?
Föresten, comunityn Ravelry borde vara något för dig, jag har länkat nere till vänster. Man måste vänta några dagar för att bli medlem men allt är gratis och så. Jag har säkert skrivit ett inlägg om det också någonstans. :)

Frida sa...

Jag hittade inlägget!

http://stickautanfika.blogspot.com/2009/01/community.html