lördag 18 april 2009

Cherry Fabel

Jag gjorde en färgning till, i micron den här gången, gick hur bra som helst. Det här lila/blå/beiga garnet har jättefina färger men ser inte klokt ut när man har sticka upp det. Så jag färgade det med körsbärs kool aid. Jag glömde att lägga det i blöt den här gången, det blev bra i alla fall,  men det finns en kärna inne i garnet där färgen inte riktigt har nått in. Det kan man ju komma ihåg och använda som en effekt vid ett annat tillfälle. 

4 kommentarer:

Lina sa...

Vad du är aktiv!
Och ny design på bloggen:-)
Blev jätte förvånad när det ändrats och kommit upp ditt nya inlägg medan jag höll på med mitt...!

Frida sa...

Jag fick ett litet anfall, det gråa såg förgräsligt ut, och ett tag innan så ändrade jag färgerna för att matcha det senaste inlägget.
Vad trevligt att du stickbloggar igen! Det var ensamt och deppigt där ett tag, jag vädjade till och med till gästskribenterna men ingen gjorde nått inlägg :(

Lina sa...

Nu är det fint!
Synd att inga gästskribenter nappat... vad skavi göra för att få igång dem?

Om du vill kan jag annonsera efter fler stickintresserade här på Vårdinge, det bör finnas en bunt tycker jag... och kanske någon vill blogga.

Frida sa...

Ja, gör det, jag tycker bara att om fler skriver inlägg ju mer lär man sig och får ut av det, det ar bara trevligt med mer stickinspiration.
Jag hade en ide om hur man skulle kunna få fler att vara lite mer delaktiga, att man väljer ett mönster och stickar samma sak allihopa, kankse till och med med en tidsgräns. Inte så att det blir svårt, men så att det blir klart och lite utmanande.