lördag 20 mars 2010

Ny design

Jag tyckte det var dags att byta design här. Nu har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag skulle vilja ha istället och så ska ju Frida också gilla utseendet. Så det kommer nog att vara lite kameleontigt här ett tag framöver.


8 kommentarer:

Frida sa...

Den här var inte så dum. :)
Jag var inne på att jag skulle försöka göra min egen bakgrund til Dollybob, med mitt skrivbord eller så, får se hur komplicerat det är.

Lina sa...

Hittade en massa bakgrunder jag INTE ville ha, men den här fastnade jag för... Vet inte hur man får bort reklamen uppe i vänstra hörnet bara. Lyckades en gång men nu är den tillbaka.
Är den här okej för dig??

Vill också göra helt egen bakgrund, med foton, men orkar inte riktigt ta reda på hur det går till. Säg till om du löser det, så kanske jag kan få en liten kurs...?

Funderar på att flytta Enligt Lina till blogspot, här är lättare att designa och dessutom ingen reklam, och så har jag båda på samma.

Frida sa...

Ja, visst fans det många gräsliga! Jag tycker den här är helt ok, fin, inte vad jag skulle välja men jag valde ju sist. :) Jag tar bort reklamen. Det är skönt att biten bakom texten inte är vit, jag tycker det blir lite stickigt på Dollybob och så är den lite smal, klaustrofobisk.

Ola sa att han förstod hur det gick till att göra en egen så han ska hjälpa mig, man måste i alla fall lägga upp bagrundsbilden som en hemsida så att blogger kan nå den därifrån.

Jag föredrar blogspot måste jag säga, men jag har sett andra som också är fina, men jag har inte kollat upp vilka det är. Jag tycker inte de ska få lägga upp reklam utan att betala mig för det. Blogspot är ju lätthanterlig i alla fall, och lätt att göra personlig.

Lina sa...

Så bra att bakgrunden är okej. Jag är inte helt nöjd men får se om jag orkar leta vidare...

Dollybob blev jättesnygg! Personlig och bra! Låter jobbigt att lägga upp bilden som hemsida först - där blev jag allt lite avskräckt.

Lina sa...

Vi får välja varannan gång helt enkelt:-)

Fröken Rimme sa...

Hej flickor!

Tack Lina för den fina kommentaren på min blogg! Jag ska fundera över det där med att gästblogga - just nu är jag lite överväldigad över det här med bloggandet, men det ger sig nog när jag blir lite mer van :) Hur skulle jag göra det, rent praktiskt, i så fall?

Jag följer ju dig, Frida, i alla dina bloggvarianter och jag vet ju aldrig var jag har kommenterat :) Men jag gillar din nya bakgrund skarpt! En dag ska jag göra lite collage av saker jag gjort och iaf göra om headern på min blogg.

Det är iaf jätteroligt att läsa vad ni håller på med, såhär lite på avstånd. Just nu längtar jag efter att ha en liveträff med garngalningar, men jag känner inga där jag bor :/ Har ni sådana på era håll, eller blir det bara via bloggen?

Lina sa...

Hej!
Vi kan skicka en invite för att skriva på den här bloggen, men det får Frida göra som antagligen har din mailadress.

Och tyvärr är det lite dåligt med garngalningar i min bekantskapskrets. Men de måste ju finnas även i göteborg... Det var ju så Sticka Utan Fika kom till, för att kunna ha stickträffar även när man bor långt ifrån varandra:-)
Men hoppas du lyckas få ihop en liveträff! Det kan nog bli jättekul!

Frida sa...

Det fins inga garngalningar här heller... min lokala bekantskapskrets är lixom väldigt upptagen av andra konstnärliga aktiviteter hela tiden. Även om stickintresset fins där. Garnintresset är strikt bundet till datorn. Jag kan skicka en invite, så är det bara att acceptera så har du tillgång.