måndag 26 januari 2009

Magic loop!

Jag ville bara visa magic loop metoden, jättepraktiskt. I stället för strumpstickor så använder man en för lång rundsticka och låter ändarna loopa sig ut på sidorna. Så i stället för att hålla reda på fem stickor så behöver du bara en. På youtube kan man se filmer om hur man gör. Jag har helt gått över till att använda rundstickor till allting. De här är regnbågsfärgade, jättesläta, utbytbara trästickor, underbara.

5 kommentarer:

Lina sa...

I love loops...

Frida sa...

Fantastiskt.
Jag gick presis med i Ravelry (jag länkade) en stickcommunity, det verkar än så länge väldigt användbart, man kan se vilka andra som stickar samma mönster som du och vad andra har använt vilket garn till, och det finns en grupp för stickare i göteborg och en i stockholm, så man kan se om det är något pågång, såg något om stickning på frölunda kulturhus (det är så knasigt att du bor där jag växte upp!) jag tror att jag rekomenerar det, jag har bara varit med i några timmar än så länge.

Lina sa...

oj, det var värst! Ska kolla upp det. Har faktiskt sett någon lapp om stick-cafe på kulturhuset här men inte testat än.

Frida sa...

Det är 187 pers som har stickat samma mönster som min rosa tröja, fantastiskt att se.
Men just nu håller jag på att explodera av spänningshuvudverk så jag kan inte sticka i dag :(

Lina sa...

Gå och lägg dig och slappna av, det är en stickdag imorgon också!:-) Jag ska försöka få ordning på min dygnsrytm och borde alltså redan ha somnat...hm. working on it.