onsdag 28 januari 2009

Några raggsockar

Tänkte jag skulle visa några sockar jag har stickat. Lina, hoppas du får lite inspiration. Jag älskar de här garnerna som mönstrar sig själva, man vet aldrig riktigt hur det kommer att bli.


9 kommentarer:

Lina sa...

Vad fina!!!! vad heter garnet?

Frida sa...

de översta är järbo mellanraggi och de undre är drops tror jag, det finns många garnmärken som gör liknande garn i massvis med färger.
När du blir inbjuden på ravelry så är jag fridaa, det ska va två a:n.
Ach, det är alltid långt till födelsedagen när man behöver något, de är ju lite dyra 600 betalade jag men då har man så man klarar sig sedan.

Lina sa...

ska ta mig en funderare och se om jag vågar mig in i en garnbutik utan att bli ruinerad och sabba min resa. Sålänge stickar jag allt med nr 5...

Frida sa...

oj, det är stort för raggsockar, de på bilden är stickat med 2,5 och 3.
Min mössa belv aldeles för liten, får repa upp och göra om.
Jag vill också köpa garn, jag vill vara frisk och gå ut!

Lina sa...

Ja, jag får nog köpa en 3:a eller så i vilket fall, innan inhandlingen av hela setet.
Men är du sjuk på riktigt eller är det spänningshuvudvärk som försvinner om du koommer på rätt knep?

Frida sa...

Jag har haft feber till och från den senaste månaden, antagligen längre än så, men bara lite feber, och sådan huvudvärk att jag mår illa och är snurrig, 6 av de senasta 8 dagarna..... så jag vet inte... vårdcentralen i morgon! Nu orkar jag inte längre, jag vill bara ut och gå, ut och vara i verkligheten igen! Jag är totatl isolerad. :( Sönderstressad antagligen, gå in i väggen eller vad heter det när man är gammal :)

Lina sa...

Det låter ju inte alls bra! hoppas du får hjälp på vårdcentralen. Blir det värre av att komma ut så att du isolerar dig av den anledningen? Konstfackstress eller annat?
Jag tänker på dig imorgon och hoppas du får ordning på tillvaron. Ta hand om dig!

Frida sa...

Tack, jag hoppas att de kan lista ut vad det är förnågot, de har en tendens att säga nej du har ingen infektion vi kan inte göra något gå hem och vila. Men han bokade massa tester nu, som jag ska ta i morgon, så jag får väll se.

Katarina sa...

Vilka fina färger!!!)Katarina